Skip to main content

Over Irma

irma

Ik zal me even voorstellen! Ik ben Irma Thewissen, moeder van Timo en Mike (Dat zijn inmiddels twintigers).
Ik heb de middelbare beroepsopleiding Sociaal Agogisch werk ll gevolgd met de specialisatie 'kinderen' en het certificaat "goed gastouderschap" behaald.

Mijn hart ligt bij 'het bezig zijn en het werken met kinderen'. Ik heb hier altijd graag mijn beroep van willen maken. Sinds 1 januari 2007 kan ik met trots vertellen dat ik de deuren geopend heb van mijn eigen kinderopvang "De Wei".

Werken met kinderen is voor mij het mooiste wat er is. Het geeft heel veel voldoening als ik zie dat een kind zich bij mij thuis voelt, plezier heeft en zich ontwikkelt. "De Wei" is een professionele, huiselijke en kleinschalige gastouder.

Ik bied kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en er zijn maximaal 5 kinderen op één moment aanwezig. Hierdoor is er voldoende aandacht voor ieder kind. Ze kunnen bij mij optimaal spelen in een speciaal voor kinderen veilige vertrouwde en liefdevolle omgeving. We hebben veel ruimte ter beschikking, binnen maar zeker ook buiten in de tuin en in onze volledig afgeschermde wei van 1500m2! Er is voor de kinderen elke keer weer zoveel te ontdekken.